PALO SANTO Olaj

Ft 6 900

A Palo Santo olaj egy erős botanikai parfüm, erős fás jegyekkel. Számos módon használhatod, akár meditációhoz, önkapcsolódáshoz, szertartásos eseményeken vagy alvás előtt, hogy segítse a mély vagy akár tudatos álmodást. A dél-amerikai törzsek az illóolajat ceremóniák során használják az aura védelmére.

Szükség szerint cseppents egy kis mennyiséget a pulzusodra, a harmadik szemedre vagy ahova jól esik. Élvezd a varázslatot!

Készleten

Kategória:

Leírás

A Palo Santo olaj az egyik leghatékonyabb energetikai tisztítószer. A Palo Santo egy erős antibakteriális anyag, amely megakadályozza a levegőben a baktériumok terjedését. Dél-Amerikában évszázadok óta gyógyszerként használják.

A palo santo 100% -ban etikus gazdaságokból származik Perubó. Közvetlenül egy kis őshonos családdal dolgozik együtt az Anima Mundi az Észak-Peruban található Lambayeque – Región Chiclayo régióban. Etikailag természetes módon kidőlt és idős fákból szüretelnek (legalább négy évig), miközben újratelepítést végeznek a vadonban. Az a család, akivel együtt dolgoznak, generációk óta ennek a megőrzött földnek a gondozója, és több mint 100 éve szent módon gondozzák fel a palo santo a fákat.

Szükség szerint cseppents egy kis mennyiséget a pulzusodra, a harmadik szemedre vagy ahova jól esik. Élvezd a varázslatot!

 

Összetevők: Palo Santo ^ * illóolaj és jojobaolaj *.

* Organikus / ^ Kézműves

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PALO SANTO Olaj” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük