Leírás
Alkalmazás:
Add kedvenc italodhoz, beleértve a kávét, a chai-t és a turmixokat, vagy készíts belőle forró kakaót fűszerekkel, növényi kiegészítőkkel. Ceremonális minőségű kakaó!
A kakaó segíthet a depressziós tünetek enyhítésében. Négy, tudományosan bizonyított boldogságot fokozó vegyi anyag – szerotonin, triptofán, tirozin és feniletilamin – kiemelt forrása. Ezek a neurotranszmitterek a jól-léttel, a boldogság érzésével társulnak.
A kakaó 40-szer több antioxidánst tartalmaz, mint az áfonya. ORAC-pontszáma 98 000/100 g, szemben az áfonyával, amelyé csupán 2400. Az ORAC-pontszámok azt mérik, hogy az antioxidánsok képesek-e felszívni a szabad gyököket, amelyek sejt- és szöveti károsodást okoznak, és olyan betegségekhez vezethetnek, mint a rák.
A kakaó vas és -magnézium tartalma kiemelkedő. A kakaó az ember által ismert legmagasabb növényi alapú vasforrás,7,3 mg/100 g, mely a nők számára kiemelt fontásságú ásványi anyag. Összehasonlításképpen, 2,5 mg-ot tartalmaz a marhahús és a 3,6 mg-ot a spenót. Továbbá a nyers kakaó az egyik legmagasabb növényi alapú magnézium forrás, a nyugati világban sokan küzdenek ennek az ásványi anyagnak a hiányával. A magnézium fontos az szív egészsége számára, és segít energiává alakítani a glükózt, lehetővé téve az agy számára, hogy élesen és fókuszáltan dolgozzon.
Végül, de nem utolsósorban a kakaó több kalciumot tartalmaz, mint a tehéntej. A kakaóban 160mg / 100g van, míg a tejben 125mg / 100ml tej.
Összetevők: Teljes zsírtartalmú kakaópor (20–22%) *
*Organikus
Adag csomagonként: 1 teáskanál/alkalom – 59 adag
Értékelések
Még nincsenek értékelések.