CEREBRUM Tonic: Adaptogén agyserkentő

Ft 12 500

A Cerebrum egy terápiás és tápláló formula az agyunk támogatásához, amely segíthet a memória serkentésében, a fókuszálásban és összpontosításban, miközben természetesen energetizálja testünket és elménket.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Élettani hatásai:

+ Segíthet a koncetrációban.

+ Támogathatja a memóriát és fejlesztheti azt.

+ Támogathatja a hangulatunkat és a mentális kiegyensúlyozottságot.

+ Segíthet a meditációban.

 

Az összetevők népi felhasználása:

A keverékben található összes gyógynövényt évszázadok óta használják az agy, a hangulat és a kognitív funkciók támogatására.

Oroszlánsörény gomba: A hagyományos kínai orvoslásban ezt a gombát használják az emésztés és fekélyek gyógyítására, valamint idegrendszer nyugtatására.

Gotu Kola: A népi indiai hagyományok szerint az elefántok kiváló memóriájának és hosszú életének titka a sok gotu kola fogyasztása. A jógik évezredek óta tisztelik és alkalmazzák.

Ginkgo: A valaha vizsgált legrégebbi és legerősebb fák egyike a ginkgo, 300 millió éve található meg bolygónkon. A hagyományos kínai orvoslás évezredek óta alkalmazza a ginkgo magokat.

Brahmi: Az ayurvéda egyik legelismertebb gyógynövénye, a brahmit gyakran használják memória javító tulajdonsága miatt. Gyakran helyezik templomok bejáratához, ezzel is tisztelegve hatása előtt.

 

Összetevők: Gotu Kola, Brahmi, Rama Tulsi, oroszlánsörény gomba, gingko, friss rozmaring, szerves növényi glicerinben, 20% biodinamikus nádszeszben extrahálva, szűrt vízben 10: 1 arányban.

Ez a kiemelt hatóanyag tartalmú tonik szerves nádalkoholból és reverz ozmózis vízből készül, szerves, vegán és gluténmentes összetevők felhasználásával.

Alkalmazás:

20-30 csepp naponta 1-2 alkalommal meleg vagy hideg italba cseppentve. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Adag csomagonként ajánlott fogyasztás mellett: 30 csepp/alkalom – 60 adag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CEREBRUM Tonic: Adaptogén agyserkentő” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük